duminică, 28 februarie 2010

DE CITIT!!!

S-ar putea să fie un blog, unul maaaare, sau mai multe, ori o revistă on-line. S-ar putea să fie o leapşă generală şi permanentă.
Cert e că bloggerii giurgiuveni s-au descoperit.
Cosmin a lansat o provocare, o idee legată de... " front comun", a pasat-o la Traian ca să fie ameţitoare.
Vor fi reguli, am înţeles, va fi şi cel puţin o întâlnire deloc virtuală, iar până în prezent, au răspuns apelului pe blogul lui Traian şi pe cel al lui Cosmin, Sictireli, Nicoleta, Pepi Mustăţeanu... şi poate şi alţii, dar n-am apucat să citesc( durează ceva să dai linkurile astea )
Aşteptăm Ionel Muscalu, Eva , Oana şi pe toţi giurgiuvenii, bloggeri, cititori, negiurgiuveni :D dar cu blog ori doar cititori.

15 comentarii:

adra_bell spunea...

lol:))Eva mea e mica, n-are voie la intalniri, virtuale sau ne-virtuale:D

Anonim spunea...

Parol numai sa va tineti de cuvant. La cum ii stiu eu pe giurgiuveni...

Blogul Bobolinei spunea...

Andra_Bell lol back :)) Am prins ideea, o s-o tin pe mami la curent cu tot ce se va discuta, de-acum inainte. So far, parca ne-am invarti un pic in cerc...

Anonim: Cum ii stii tu pe giurgiuveni si ar fi bine sa stim si noi? Cat de rea e treaba? :))

Pepi Mustateanu spunea...

Viata este frumoasa pentru ca nu stim viitorul.In felul acesta putem spera si visa.Ori ce sunt visele daca nu niste proiectii ale noastre in viitor? Carcotasi vor fi tot timpul...Eu unul cred in colegii mei din blogosfera...

Anonim spunea...

Giurgiuveanul este om ciudat. Greu il pui la treaba. Ca sa nu inceapa treaba cauta tot soiul de motive. Si cand incepe, incepe cu pauza.

adra_bell spunea...

Cata, eu propun un blog colectiv. Ar fi de trasat o linie generala, cam cat este permis politicului, de exemplu. Pe de alta parte ganditi-va ca va inhamati la un fel de revista on-line, unde veti scrie gratuit, iar un blog incepe sa traisca cu adevarat dupa minim o jumatate de an.
Anonim, eu sunt giurgiuveanca si inteleg ce spui. Dar stii ce am constatat? Romanii au marele defect de a-si pune singuri cenusa in cap. Ei, dintre romani cel mai al dracu se denigreaza, de unii singurii sau intre ei, giurgiuvenii

Blogul Bobolinei spunea...

Pepi, optimismul tau este molipsitor :)

Anonim, am inteles ca s-ar putea sa stii ce zici :D, dar nu-i bai, merita incercat. Eu le propun bloggerilor sa gandeasca deja o zi de intalnire. Si-om vedea atunci daca merge. Ca merita, am stabilit deja :)

Ana, la blog colectiv m-am gandit si eu, nu ca n-as scrie gratuit la o revista on-line, scriu aproape gratuit si la serviciu. Pe de alta parte, cum baietii sunt baieti destepti, am putea scoate in mai putin de juma de an ceva profit. Fie el si pur jurnalistic.

Anonim spunea...

TOTAL DE ACORD cu adra_bell.În plus, mai avem şi meteahna de a fi defetişti! "N-o să meargă!" Ba o să meargă, dacă ţine de noi. Sau cât ţine de noi. Sau cât MERITĂM noi!

nicole spunea...

Ca o sa mearga, ca nu o sa mearga...om trai si-om vedea. Nu ma gandesc deloc la profit financiar, poate doar moral. Propun sa ne intalnim sambata asta, daca sunteti de acord.

Metaxa spunea...

Vad ca au aparut si spargatorii de blogosfera. Anonim este ispita. Are rolul lui. Acum vedem cine are sange si cine are apa de ploaie in canalele de irigatie ale creierului. Ma bucur sa constat ca sunteti gata de lupta. Dar, un bob zabava. Inca nu am adunat armata. :) Vedeti ca deja dusmanul si-a trimis spioni. Asa ca, ciocul mic pana ne vedem intre niste ochi.

Pasarea Neagra spunea...

Apa de ploaie in instalatii?? Vorbim la urma. Atunci vedem noi cum se limpezesc apele si cine are apa in instalatie. Marea cotereala la Giurgiu pe blogosfera.

Anonim spunea...

OK! Hai să concluzionăm:

DUMINICĂ, ORA 11 (după-amiaza exclus din multe motive), SALA MICĂ A TEATRULUI VALAH.

Place varianta asta tuturor?

Blogul Bobolinei spunea...

Asa ramane!

Pepi Mustateanu spunea...

Daca vorbim de Gim Diaconescu eu imi doresc sa fie langa noi.Are condei omul asta. O voi spune de fiecare data. Cand are de facut o treaba o face bine. Traian il cunoste mai bine..au fost colegi de redactie.

Anonim spunea...

http://cosmincretu.wordpress.com/2010/03/07/esecul-primul-pas-spre-victorie/