joi, 25 februarie 2010

Imagini giurgiuvene- leapsa luata de la Eva

Nu e niciun trucaj. E tanti care vrea sa vopsească gaura covrigului, în plin viscol :) Monument amplasat la intrarea în oraş... dinspre Bucureşti.
Poliţistul ăsta nota pagubele furtunii de astă vară(aia care a venit cu grindina ce a ciuruit clădirile). Deci, nota: pancarta fier orange căzut, creangă lemn picat peste chioşc, acoperiş făcut muci(ăştia la vară mai deschid!), chioşc de ziare luat cu totul de vânt şi dus mai pe centru stânga, poliţist în uniformă la datorie. Ce pagubă!

Câinii... doar câinii mai merg cu vaporaşu la Giurgiu. O fi ACEL vapor?! Acelaşi vapor?


Câinii... doar câinii mai cred faza cu recalcularea dobânzii, în caz că rămâi fără serviciu. Ce călduţ şi bine e încă pe la bănci... of of


Asta e mişto de tot! Era pusă bine, pe un teren, acoperit cu nea pură-puruţă, la momentul respectiv, undeva pe drumul spre Gogoşari. S-a răzbunat primarul care vroia să tragă o autostradă pe mijloc, sau vecinul care s-a săturat de vacile care-i ronţăie pepenii?

Dau mai departe leapşa Nicoletei :)
P.S. Pozele aparţin lui Andrei.

3 comentarii:

adra_bell spunea...

super-tare, lol:)) Mi-a placut poza cu vaporasul. Aaa, sa stii ca face curse, dar nu e nicio scofala, e un vaporas inchis, adica nu stai pe punte sa-ti bata vantul in plete/chelie, parca esti in tren.
Ciudat terenul ala otravit, am vazut o faza asemanatoare la Gradina Botanica, unde scria "nu culegeti fructele cazute pe jos, sunt otravite"

Blogul Bobolinei spunea...

Daaa, la faza cu terenul, vaca tre sa caste ochii :D. Pancarta e destul de mica :)))
Am auzit si eu ca vaporasul face curse, dar ce folos... daca nu-ti aerisesti chelia? :P
Uite aici blana sanatoasa :)

GIURGIU spunea...

prima imagine e foarte faina, si cea cu cateii la dospit. :)