sâmbătă, 29 mai 2010

Bun venit, Picky!





Picky are circa 6 săptămâni. E o splendoare de pekinez corcit cu Dumnezeu ştie ce, ceea ce-l face metis, nu? :)
Ieri, m-am dus s-o iau pe Bobo de la mamaie. Am salutat o vecină despre care ştiam că are căţeluşă. Am întrebat-o dacă mai are căţei, nici nu mă gândeam că aveam aşa noroc. Trebuia să mergem în oraş. N-am spus nimănui nimic, am îmbrăcat fata şi ne-am oprit la vecină. Picky a fost dus acasă în braţe, cu taxi :D, oarecum pe furiş.
Doarme mai tot timpul, îi place lăpticul mult. Azi-noapte am avut... noapte albă, pentru că din când în când, cam la vreo 2 ore, scâncea. Dar doar ca să-l mângâi. I-am aşezat cuibuşorul lângă mine şi am dormit mai tot timpul(cât am avut noroc), cu o mână peste el.
Îl duc pe balcon pentru pipi, stă acolo şi face când se întoarce în casă :))) Asta nu e bine, dar e atât de mic, încât mi-e şi teamă să-l cert. Avem de lucru!
Nu ştiu cum vom face de mâine încolo, dar Picky trebuie să rămână la noi.
Curând, o să postăm şi o filmare cu el când se joacă. În cele 10-15 minute cât stă treaz.
Sincer, uitasem cât de mult doarme un câine atât de mic.

4 comentarii:

my self spunea...

E superb. Sa-l iubiti asa cum numai voi stiti pentru ca dupa cum spunea Josh Billings, cainele este singura fiinta de pe Pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi.

adra_bell spunea...

O scumpete! Si se vede ca Bobo e fericita:) Sa aveti grija de el si el de voi!

Blogul Bobolinei spunea...

My Self, e doar de trei zile la noi si mi-e greu sa-l las singur macar jumatate de ora. :D

Blogul Bobolinei spunea...

Andra_Bell, Bobo e atat de fericita incat nu-l lasa nici sa doarma, nici sa manance. E de lucrat si cu ea, dar stiu ca vom reusi. De ieri, micutul s-a mai inviorat, stie unde ii e castronelul, unde e paturica si plange doar la 6 dimineata cand are chef de joaca. :D