duminică, 23 mai 2010

Căutăm căţel!

Da, e adevărat!!! Repet, este adevărat!
Căutăm căţel! Un căţel pe care să-l îngrijim cum se cuvine(mami şi tati ştiu cum să o facă, au avut mereu, şi mă vor învăţa şi pe mine), un căţel pe care să-l iubim aşa cum numai noi ştim. Căutăm un căţel care să ne însenineze zilele şi să ne aducă linişte nopţile cu respiraţia lui blândă. Căutăm un căţel care să mă înveţe pe mine să fiu tot mai responsabilă, căutăm un căţel care să se joace cu mine până obosim amândoi. Căutăm un căţel cu care să se joace şi mami şi tati, şi presimt că o să ne certăm. Dar o să învăţăm să-l împărţim.
Căutăm un căţel: tati vrea rasă mare, mami nu e de acord, mami vrea cocker sau peckinez, eu vreau puddel :D Mami ar vrea şi toţi cânii fără stăpân din cartier, dar tati se face că n-o aude. Eu vreau, dacă puddel nu găsim, un "chiuaua", tati vrea mops. Mami mai vrea şi câine lup, dar l-am chinui în apartament. Poate că o vom regăsi pe căţeluşa din filmarea mai veche. Dar dacă nu..., şi pentru că mami e la butoane, uite, vrem un căţel care să arate cam aşa :D

4 comentarii:

adra_bell spunea...

cocker. Are mare chef de joaca, se potriveste pentru apartament. Eventuale probleme: infectii dese ale urechii si are tendinta de a se plictise fiind o rasa foarte activa, dar cred ca o sa aiba Bobo grija de el

Blogul Bobolinei spunea...

Andra_Bell, multumim :). Nu stiu insa unde am putea gasi asa catel aici, in Giurgiu, sa aiba si vreo 4luni daca se poate. Cocker e visul meu si simt ca i se potriveste si Andreei.

Pasiunea spunea...

Eu nu sant de acord sa cresti caini in apartament. Ii chinui si pe ei te chinui si pe tine. Pentru placerea fetitei exista o circumstanta atenuanta. :)
Bafta!

Blogul Bobolinei spunea...

Octavian, am crescut caine in apartament vreo 18 ani. N-a fost nicio chinuiala. Crede-ma! E casa lui! Iesea afara ori de cate ori cerea, era iarna la caldura si vara la racoare. Mai greu e cu un caine de talie mare, intr-adevar.